Modelul de Afacere
Învață cum să câștigi mai mult decât un salariu mediu în România.
Transformă hobby-urile tale în surse de venit constant printr-un curs online care să se vândă ca pâinea caldă.
Descoperă de la cei mai buni autori cum au ajuns să domine piața educației online prin vânzarea de cursuri și cum o poți face și tu.
Ne-am săturat să vedem oameni super talentați din diferite domenii, care nu reușesc să ducă o viață bună, fiind împovărați de facturi și de costurile vieții. De foarte multe ori ei își mai iau un job pe lângă, doar ca să aibă venituri decente.
De câte ori nu ne-am spus că va fi “doar un job temporar” ca să ne trezim după 5-10 ani ca ne-am irosit talentul sau abilitățile? Asta li se întâmplă frecvent celor care încearcă doar să supraviețuiască: nu mai au timp să prospere, nu mai găsesc plăcere în ceea ce fac și nu mai au timp pentru hobby-urile lor. E o rețetă pentru nefericire.
Nu mai vrem să vedem atâția oameni stresați și ocupați, care își amână sau își ascund printre mii de motive bucuria de a face anumite lucruri la care sunt chiar buni.
Deseori ajungem să nu mai facem ceea ce ne place cu adevărat, ci ne mulțumim să facem doar ceea ce aduce o pâine pe masă.
Îți dai seama cum ar fi
să trăiești din pasiunea ta?

Ești super-tare la fitness, te pricepi la design interior sau ești bun să-i inspiri pe ceilalți în dezvoltare personală?
Poate ai observat că sunt deja alți oameni care fac asta, câștigând bani dintr-un business online.
Pe internet există tot mai multe afaceri pornite de oameni entuziasmați și pasionați de un domeniu. Diferența cea mai vizibilă este că par relaxați, împliniți și cu un stil de viață independent financiar. Este clar că activitățile lor preferate le aduc acestora mulți bani.
Prin comparație, la majoritatea celor care nu câștigă bani dintr-o ocupație care le place, am observat unul sau mai multe dintre simptomele de mai jos:
cel mai probabil, se cred nevoiți să meargă la un job rigid cu program fix
sunt plătiți decent, dar nu neapărat la adevărata lor valoare
se simt copleșiți de sarcini, și pe plan profesional nu mai evoluează deloc
ajung să fie stresați și epuizați
apar diverse probleme de sănătate care îi neliniștesc pe măsura ce trece timpul, își pierd optimismul
le rămâne tot mai puțin timp pentru ei, familia lor și pasiunile lor
Dacă simți și tu câteva dintre aceste simptome, avem o veste bună pentru tine: știm DE CE simți aceste lucruri.
Există câteva motive clare pentru care oamenii eșuează pe plan profesional:
1. Jobul sau businessul actual nu are nici o legătura cu pasiunea lor adevărată.
2. În rutina lor zilnică nu mai au energie pentru afacerea de suflet la care poate visau din copilărie.
3. Mulți nu cunosc un model de afacere care să le ofere siguranță financiară și să le permită să își trăiască visul.
În acest material îți vom arăta un model de afacere care ne-a eliberat viețile profesionale și cele personale. Din experiență știm cât de mult se îmbină una cu cealaltă.
Acum poate îți vine greu să crezi că vei putea câștiga bani din ceea ce te pasionează pe tine cu adevărat. Te-ai gândit vreodată că dacă ești foarte bun la vreun sport, la cântat la chitară, la materiale motivaționale etc, poți face o afacere din a îi învăța pe alții hobby-urile tale?
Poate crezi că “banii serioși se câștigă doar dintr-o muncă serioasă”, adică din ceva care pe tine nu te pasionează.
Știai că cineva câștigă bani doar ținându-i în brațe pe alți oameni?
Știai că există oameni care câștigă bani doar că se joacă pe calculator, iar alți oameni plătesc să se uite la ei?
Știai că există oameni care câștigă bani doar ca să doarmă într-un pat?
Acum mai crezi că pasiunea ta nu ar putea deveni o afacere serioasă?
Noi te învățăm să câștigi bani într-un mod profesionist din cunoștințele și pasiunile proprii. Tu îi înveți pe alții ceea ce tu știi deja și ești plătit (foarte bine) pentru asta. Modelul presupune să creezi și să vinzi produse educaționale, folosind tehnologii online deja disponibile, foarte usor de folosit chiar si de oameni anti-tehnici.
Acest model de afacere este aproape 100% online: fără marfă, fără angajați, fără sedii, fără investiții majore.
Vestea bună este că noi, Doru și Pera, suntem foarte buni în acest model de afacere (printre cei mai buni din țară) și avem experiență (13 ani- Pera și 7 ani- Doru). În acest material îți arătăm cum am reusit noi să trăim din ceea ce ne pasionează cu adevărat, precum și cifre concrete de câștiguri și ce potențial există în România să faci și tu așa ceva. De asemenea, îți vom prezenta în materialele următoare studii de caz despre cum au reușit și alții din diferite domenii.
Ce am observat noi este că foarte mulți oameni care își doresc să trăiască din pasiunea lor se descurajează când se uită la rezultatele excepționale ale altora. Greșeala este să îți iei drept reper nivelul la care aceștia sunt acum.
Te învățăm un prim secret: uită-te la ce făceau acești oameni pe care îi admiri atunci când erau în situația în care ești tu acum.
Hai să îți spunem cum am reușit noi să ajungem să trăim (foarte bine) din asta și apoi o să îți prezentăm pas cu pas, modelul pe care îl poți urma și tu.
Atenție! Vei citi o poveste cu Doru și Pera, de la începuturile noastre.
Știm deja că startul nu este întodeauna cu cele mai roz întâmplări și cu un mindset corect. Însă, din moment ce unul din noi a ajuns cel mai citit psiholog român, iar celălalt conduce una dintre cele mai tari agenții de online marketing din România, înseamnă că ceva am facut bine.
Te-am făcut curios? Află povestea noastră și vezi ce rezultate am obținut până acum cu acest model de afacere.
Click aici pentru continuare
Daca nu ai văzut săgeata din stânga, click aici! :)